Εταιρία2018-11-07T23:49:36+00:00

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία penas.gr είναι οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στις στιλβώσεις επίπλων, στο λούστρο, την πατίνα και γενικότερα ειδικεύεται στην αναπαλαίωση επίπλων.Με τεράστια εμπειρία στον χώρο είμαστε σε θέση να δώσουμε στα έπιπλα σας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας υλικά και εξελιγμένες τεχνοτροπίες για τις οποίες ενημερονώμαστε διαρκώς και εμπλουτίζουμε την γνώση μας στην στίλβωση επίπλων.Εμπιστευθείτε μας τα έπιπλά σας, για να τα μετατρέψουμε σε υπέροχα διαχρονικά αντικείμενα αξίας.

Στην εταιρία μας εδώ και 20 χρόνια εγγυόμαστε το τελειότερο αποτέλεσμα στην βαφή και την στίλβωση επίπλων αλλά και οποιαδήποτε ξύλινης επιφάνειας. Δουλεύουμε με βαφές και λάκες, λούστρα και ειδικούς χρωματισμούς καθώς επίσης αναλαμβάνουμε χειροποίητες πατίνες παντός τύπου και τεχνοτροπίες παλαίωσης.

Στην εταιρία μας καμιά παραγγελία δεν είναι τόσο μεγάλη που να μη μπορούμε να την αναλάβουμε, αλλά ούτε και τόσο μικρή που να μη μας ενδιαφέρει. Η μεταφορά γίνεται από εμάς (από και προς το χώρο σας) χωρίς καμιά επιβάρυνση και οι επιφάνειες αμπαλάρονται με ειδική μεμβράνη, για την αποφυγή ζημιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας

Όνομα *
Επίθετο *
EMAIL *
Τηλέφωνο *

Θέμα

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?